Pačios populiariausios kelionių kryptys

Artėjant atostogų sezonui, kiekvienas jau pradedame galvoti apie atostogas, kur norima išvažiuoti, ką pamatyti ar aplankyti. Nors kai kas atostogas renkasi Lietuvoje, bet didžioji dauguma stengiasi kažkur išvažiuoti ar išskristi. Vienos atostogų kryptys yra pakankamai populiarios, o kitos ne taip, todėl šiame straipsnyje norime papasakoti kiek daugiau apie pačias populiariausias atostogų kryptis, galbūt ir jūs pasisemsite idėjų ir jau šiais metais galėsite ten nuvykti pailsėti.

Ten, kur šilta

Tikriausiai daugeliui nuostabos nekelia tai, kad daugelis žmonių savo atostogas planuojasi į šiltus kraštus, kur pati didžiausia tikimybė, kad švies saulė ir nebus lietingų orų. Tad viena pačių populiariausių kelionių idėjų yra kelionė į Turkiją. Jeigu skrendama sezono metu, tai garantuojamas geras oras, saulė, poilsis ir atsipalaidavimas. O tokių atostogų daugelis ir nori, todėl nereikia stebėtis, kad tokia kryptis yra pakankamai populiari. Be to, ir kainos dažnu atveju nesikandžioja, jeigu mokate atrasti tinkamą pasiūlymą. Dar gali būti aktualu ir tai, kad tokios atostogos puikiai tinka praleisti su vaikais, nes viešbučių yra labai didelis pasirinkimas, tad kiekvienas gali išsirinkti tokį poilsį, kurio nori.

Kitokia kultūra ir pasivaikščiojimas turguose

Yra nemaža dalis žmonių, kurie mėgsta nuvažiavus į kitas šalis susipažinti su istorija, visai kitokiais papročiais, pavaikščioti senomis gatvėmis, apsilankyti turguose ir panašiai. Tokiai kelionei kuo puikiausiai gali tikti Marokas. Nuvykus į šią šalį, galime garantuoti, kad viską pamatysite visai kitaip, nei kad įprasta jūsų akiai, taip pat jeigu mėgstate apsipirkti, ten yra labai populiarūs turgai, kuriuose gali atrasti visko, pradedant maistu, prieskoniais ir baigiant drabužiais. Tad kelionė į Maroką gali būti puiki ne tik geru oru, visai kitokiu kraštovaizdžiu, bet ir savo kultūra ir apsipirkimo tradicijomis.

Norint pasimėgauti jūros gėrybių maistu

Nemaža dalis žmonių, kurie mėgsta keliauti, visada nori išbandyti tos kultūros maistą, paragauti to, ko galbūt Lietuvoje neįmanoma surasti. Tie, kas mėgsta jūrų gėrybes, kelionė į Madeirą gali būti kaip tik, nes ten tokio tipo maisto yra apstu. O kas svarbiausia, jis nėra šaldytas, tad jo skonis bus dar geresnis. Tad jeigu ir jūs esate iš tokių žmonių, kuriems patinka viską ragauti, rinkitės šią kelionių kryptį, nes ji tikrai yra populiari ir nusivilti yra labai maža tikimybė.