Raukšlių mažinimas hialurono injekcijos pagalba

Raukšlių mažinimas hialurono injekcijos pagalba

Bėgant metams vis sunkiau tampa užmaskuoti atsirandančias raukšles. Deja, bet dažniausiai įvairūs kremai situacijos taip pat pagerinti negali. Norint, kad veido oda išliktų kaip įmanoma ilgiau be gilesnių raukšlių ir nenaudojant įvairių kremų, kaukių ar serumų, užteka atlikti tik vieną procedūrą ir veidas iš karto atjaunės – tai hialurono injekcijos. Jos pagalba greitai ir efektyviai galima sumažinti ar panaikinti veide atsiradusias raukšles ir taip užkirsti kelią senėjimui.

Kada atliekama hialurono injekcijos procedūra?

Hialurono injekcijos pagalba galima ne tik sumažinti veide atsiradusias įvairias raukšles, bet kartu, tai puiki pagalba ir prevencija užkirsti kelią ateityje atsirandančioms raukšlėms. Ši procedūra tinka, kai norite:

  • Sumažinti raukšles atsiradusias akių srityje.
  • Mažinti raukšles ties lūpų kampučiais.
  • Sumažinti raukšles, kurios atsirado skruostų srityje.
  • Mažinti susidariusias raukšles srityje tarp antakių.
  • Sumažinti raukšles, kurios susidarė tarp viršutinės lūpos ir nosies.
  • Visame veide sumažinti atsiradusias smulkias raukšleles.
  • Gerinti odos būklę ir ją pamaitinti.

Hialurono injekcijos procedūra

Ši procedūra palyginti su kitomis panašiomis procedūromis yra neskausminga ir galima ją atlikti be papildomų nuskausminamųjų priemonių.  Bet jei yra poreikis, nuskausminamaisiais galima pasinaudoti, tuomet atliekamos procedūros visai nepajusite. Ji dažniausiai trunka apie 15 – 30 min, priklausomai nuo to, ką norima koreguoti. Kai ji atliekama, iš karto galima vykti namo, nereikia laukti, kol suleista medžiaga išsivaikščios. Hialurono injekcijos procedūra yra gana saugi ir, galima sakyti, nesukelia jokių neigiamų šalutinių poveikių. Žinoma, po jos gali būti nedidelis veido paraudimas, patinimas, tačiau tai yra normali kūno reakcija, kuri dingsta artimiausiu metu. Norint, kad raukšlės būtų sumažintos kuo ilgesniam laikui, šį procedūra būtent tam skirta, nes jos rezultatais galima džiaugtis iki dvejų metų. Tai yra todėl, kad injekcijos metu naudojamos medžiagos yra stabilios ir sunkiai išsivaikščioja po odą ir tai užtikrina ilgą efektą. Net ir praėjus minėtam laikotarpiui, rezultatas bus matomas, nes raukšlės nebebus tokios gilios ir mažos raukšlelės nepadidės.

Ko vengti po atliktos hialurono injekcijos?

Kaip ir po daugelio panašių procedūrų reikėtų bent kelias dienas vengti tiesioginių saulės spindulių, nesilankyti pirčių kompleksuose bei baseinuose. Taip pat reikėtų atsisakyti kosmetikos. Atlikus minėtą procedūrą, reikėtų laikytis rekomendacijų, kurias pateikia specialistas ir jei reikia vartoti reikiamus vaistus.

Kitos hialurono injekcijos naudos

Jomis ne tik galima sumažinti ar panaikinti nepageidaujamas raukšles veido srityje, bet ir formuoti veido kontūrą, suteikti jam pilnumo. Tad jo pagalba galima padailinti skruostų ar smakro formą, juos paryškinti. Šios injekcijos taip pat tinkamos lūpų putlinimui ir formavimui. Tad vienos procedūros metu galėsite ne tik atjauninti veido odą, bet ir padailinti kitas veido formas.